Nomo Industriservice

Om oss


Nomo Industriservice AB är ett modernt men anrikt familjeföretag. Det viktigaste för oss är att alltid hålla en hög teknisk nivå när det gäller vår kompetens, vilket vi gör genom att kontinuerligt utbilda vår personal och oss som äger företaget.

I kombination med vår tekniska kunskap vill vi alltid ge en snabb service, direkt när du behöver den. Därför kan du lita på att vi tar oss ut till dig så snart som möjligt.

Vi ägnar oss åt olika segment inom industriarbeten som bland annat svetsning, serviceverkstad, lager- och materialförvaring, plåt och produktförvaring. Vi sysslar med underhåll och service ute i fältet, jobbar med bland annat transmissioner i vår serviceverkstad och utför mindre legoarbeten samt tillverkar landgångar.

Om du vill läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder kan du göra det under tjänster.

Historik

​​​​​​​
1975 startade Stig Lodén firman Lodéns Industrimontage, som då inledde verksamheten med fem anställda för att utföra reparationer inom tung industri.

13 år senare, 1988, byggde man en verkstadslokal för att kunna utföra mindre legoarbeten och för att på så sätt bredda verksamheten.

1999 var det dags för företaget att bli ett ordentligt familjeföretag när sonen till Stig tog över som VD, men Stig stannade kvar inom företaget. Vid millenniumskiftet moderniserades och utvecklades många olika delar inom verksamheten, som till exempel en utbyggnad av verkstaden och plåtbearbetning blev en del av företaget.

2018 kom David Rosén (barnbarnet till Stig Lodén) in som ägare.
David har spetskompetens inom renoveringar av transmissioner utvecklades företaget vidare med en serviceverkstad. Utöver arbetet med transmissioner ägnar man sig åt bland annat lagringar och pumpar i serviceverkstaden.

2019 Utvecklades företaget kraftigt med produktförsäljning.

2020 Lisa Söderström kom in som delägare i företaget som även sköter ekonomin och personalen i företaget.

2021 Fick företaget pris som årets Gasell företag i Gävle 2020 för snabbt växande företag samt bra lönsamhet. Man utvecklade samtliga segment och samt tog in ett nytt ben byggsmide.

2022 Omsättningen har ökat mrd 200% mellan 2018 och 2021, personalstrykan har ökat med 100%  och nu är man på jakt efter nya större lokaler för att växa i. Sedan den 1 februari 2022 är Lodéns en del av Nomo [etablerat 1948] och sedan 30 mars 2022 är företagets namn Nomo Industriservice AB. Läs mer >>>