Lodéns Industrimontage

Om oss


Lodéns Industrimontage är ett modernt men anrikt familjeföretag som har funnits sedan 1975. Det viktigaste för oss är att alltid hålla en hög teknisk nivå när det gäller vår kompetens, vilket vi gör genom att kontinuerligt utbilda vår personal och oss som äger företaget.

I kombination med vår tekniska kunskap vill vi alltid ge en snabb service, direkt när du behöver den. Därför kan du lita på att vi tar oss ut till dig så snart som möjligt.

Vi ägnar oss åt olika segment inom industriarbeten som bland annat svetsning, serviceverkstad, lager- och materialförvaring, plåt och produktförvaring. Vi sysslar med underhåll och service ute i fältet, jobbar med bland annat transmissioner i vår serviceverkstad och utför mindre legoarbeten samt tillverkar landgångar.

Om du vill läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder kan du göra det under tjänster.

Historik

​​​​​​​
Lodéns Industrimontage startades 1975 av Stig Lodén, som då inledde verksamheten med fem anställda för att utföra reparationer inom tung industri.

13 år senare, 1988, byggde man en verkstadslokal för att kunna utföra mindre legoarbeten och för att på så sätt bredda verksamheten.

1999 var det dags för företaget att bli ett ordentligt familjeföretag när sonen Benny Lodén tog över som VD, men Stig stannade kvar inom företaget. Vid millenniumskiftet moderniserades och utvecklades många olika delar inom verksamheten, som till exempel en utbyggnad av verkstaden och plåtbearbetning blev en del av företaget.

2018 kom David Rosén in som sedan dess äger och driver företaget tillsammans med Benny. Eftersom David har spetskompetens inom renoveringar av transmissioner utvecklades företaget vidare med en serviceverkstad. Utöver arbetet med transmissioner ägnar man sig åt bland annat lagringar och pumpar i serviceverkstaden.